Kidzzz Place

Lieve kidzzz

We missen jullie elke zondag bij de kinderdienst. Daar kunnen we helaas niets aan doen, maar dat betekent niet dat we niet samen kunnen zingen, bidden en knutselen.

Het is weer zo ver: PASEN! Klik HIER om de werkjes te downloaden!

De mozaiek-gemeente in Veenendaal zet elke zondag een kinderdienst online. Elke zondag om 10.00 uur een half uur samen zingen, bidden, toneelstukjes en andere leuke dingen. Echt een dienst voor kinderen. Elke week een nieuw onderwerp met werkjes, knutsels en puzzels die bij het onderwerp horen. Dan kun je fijn knutselen als papa en mama naar hun eigen preek luisteren.

Je kunt de kinderdienst ook na 10 uur bekijken. De hele week blijft hij op website staan. De werkjes kun je ook de hele week nog vinden. En dan na een week komt er op de zondag weer een nieuw programma. Hoe super is dat?

Op deze site kun je de dienst en de werkjes vinden
https://www.mozaiek0318.nl/go/livestream/livestreamkids/

(wel een stukje naar beneden scrollen tot er staat KLIK HIER voor de stream zonder gebarentolk of juist met als je dat fijner vindt.)

 

 

De werkjes staan onder aan de bladzijde en hebben sterren. 1 ster, 2 sterren of 3 sterren. Hoe meer sterren hoe moeilijker het werkje. Je kunt dus zelf kiezenwat je wilt doen. Bij elke ster zijn
verschillende werkjes te kiezen. Of je maakt alles en bent lekker de hele week met het mooie onderwerp bezig.
Je kunt de oudere kinderdiensten ook terug vinden op you tube. Je kunt dan de verschillende datums vinden van de diensten van eerdere weken. Als dat niet lukt, wil papa of mama vast wel even helpen. We hopen dat jullie dit een fijne manier van samen kinderdienst vieren vinden. En natuurlijk hopen we elkaar allemaal snel weer te kunnen zien in onze eigen kinderdienst.

We missen jullie!
Lieve knuffel van de kinderwerkers van De Ontmoeting


Verder hebben we wat vrolijke liedjes voor je verzameld. Zing je mee?

Christelijke kinderliedjes

liedje welkom welkom (2)
Kom aan boord met tekst
Diep diep diep als de zee
Noach: 'Ken je dit verhaal' (van cd Kom aan boord) HQ videoclip
Je mag er zijn
We hebben allemaal wat.
Iets van alle dieren
Van A tot Z opwekking voor kids 241
van top tot teen opwekking 136 voor kinderen
onder boven voor en achter.wmv
mijn god is zo g-o-e-d
Groot en geweldig - met tekst
Dank U wel!